Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V.

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. is een Papierfabriek gelegen aan Morsweg 13 in Rijssen.

Meer informatie over Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. in Rijssen

Stempher is een Europese producent die maatwerk verpakkingen van zowel papier als polyethyleen (PE) produceert. Deze verpakkingen worden altijd op maat gemaakt en passen bij uw afvulmachine. Stempher fungeert als adviseur op het gebied van afvullen. Ze bieden ook onderscheidende verpakkingen voor diervoeding en zijn bezig met duurzaamheid en het ontwikkelen van het plastic van de toekomst. Met meer dan 125 jaar ervaring is Stempher gespecialiseerd in verschillende branches.

Wil je weten wat Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher B.V.

Bezoekers bekeken ook