Koedijk Mode

Koedijk Mode is een Herenmode gelegen aan Grotestraat 21-25 in Rijssen.

Meer informatie over Koedijk Mode in Rijssen

Koedijk Mode is al 95 jaar een specialist in herenmode en biedt een breed scala aan kleding, van maatpakken en kostuums tot vrijetijdskleding. Ze maken ook trouwpakken en kostuums op maat van hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat je kleding zo lang mogelijk meegaat, geven ze enkele tips om je kleding in goede staat te houden. Daarnaast geven ze vijf tips om het perfecte trouwpak te vinden. Ook bespreken ze in een blog welke stoffen geschikt zijn om te dragen tijdens de zomermaanden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koedijk Mode via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Koedijk Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koedijk Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koedijk Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koedijk Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Koedijk Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koedijk Mode

Bezoekers bekeken ook