Kat en Kruiden

Kat en Kruiden is een Winkel voor Chinese geneeskunde gelegen aan Nijlandstraat 21 in Rijssen.

Meer informatie over Kat en Kruiden in Rijssen

Kat en Kruiden is een leverancier van pure Chinese kruiden voor katten. Deze kruiden hebben genezende eigenschappen en kunnen diverse klachten verminderen. Chinese kruiden worden in kleine hoeveelheden gecombineerd, waarbij de genezende eigenschappen elkaar versterken en de bijwerkingen elkaar opheffen. Ze worden gebruikt om de gezondheid te verbeteren, de kwaliteit van leven te verbeteren en de weerstand te verhogen. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden om gezondheidsklachten te voorkomen. Kat en Kruiden levert verschillende kruidenformules die rechtstreeks uit China worden geïmporteerd en geen chemische toevoegingen bevatten. Deze formules zijn geschikt voor katten van alle leeftijden en hebben geen bijwerkingen. De kruiden worden geleverd in de vorm van capsules, die makkelijk toe te dienen zijn aan katten. Onze producten zijn ook geschikt voor andere kleine huisdieren. Alle kruidenformules zijn te vinden in onze winkel.

Wil je weten wat Kat en Kruiden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kat en Kruiden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kat en Kruiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kat en Kruiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kat en Kruiden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kat en Kruiden

Bezoekers bekeken ook