Kapper Joop & Zn.

Kapper Joop & Zn. is een Barbier gelegen aan Hogepad 108 in Rijssen.

Meer informatie over Kapper Joop & Zn. in Rijssen

Kapper Joop is een klassieke herensalon in het hart van Rijssen. Ze knippen en scheren mannen zonder afspraak, je kunt op elk moment van de dag binnenlopen. Het team bestaat uit Joop, Gerie, Matt, Piet, Birkan, Debbie en Jelmar. Henk Altink is erg tevreden over de salon en zegt dat hij altijd gezellig is en dat hij elke keer weer goed geknipt en geschoren de deur uitgaat. Als je een recensie stuurt naar info@kapperjoop.nl, maak je kans op een gratis knipbeurt. De salon is ook kindvriendelijk en biedt op woensdagmiddag knipbeurten voor kinderen aan. De reguliere openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 15.00 uur. Op woensdagmiddag is het kinderknipmiddag en kost een knipbeurt voor kinderen €16,50,-. In de salon worden gel en pomades van merken zoals Dapper Dan, American Crew, Lagoom en Calmare verkocht. Daarnaast is er ook een speciale likeur genaamd Likeur Slockdown verkrijgbaar, gedestilleerd door cafe Spekhorst.

Wil je weten wat Kapper Joop & Zn. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Joop & Zn. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Joop & Zn.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Joop & Zn. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kapper Joop & Zn. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Joop & Zn.

Bezoekers bekeken ook