Kaja

Kaja is een Winkel voor bar-/restaurantmeubilair gelegen aan Nijverheidsstraat 39A in Rijssen.

Meer informatie over Kaja in Rijssen

Kaja is een interieurpartner die gespecialiseerd is in het leveren van meubels voor de hospitalitybranche. Ze geloven dat het interieur en de meubels in een omgeving een essentiële rol spelen bij het welzijn en de beleving van gasten. Ze bieden een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen voor zowel binnen als buiten en werken met een full-service aanpak. Kaja is er voor organisaties die investeren in een passend interieur om het welzijn en de beleving van hun gasten te faciliteren. Ze bieden maatwerkoplossingen en kunnen zowel kleine restyles als volledige verbouwingen uitvoeren. Kaja werkt samen met partners zoals Van Gestel Grootkeukentechniek, HANOS Internationale Horeca Groothandel en HANOSSHOP.COM om alles voor de horeca aan te kunnen bieden. Ze hebben inspiratiecentra en een showroom waar klanten advies kunnen krijgen.

Wil je weten wat Kaja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kaja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaja

Bezoekers bekeken ook