HobbyVision

HobbyVision is een Knutselwinkel gelegen aan Bouwstraat 34 in Rijssen.

Meer informatie over HobbyVision in Rijssen

Op maandag 30 oktober zijn er twee Facebook Live sessies gepland, om 18.30 uur door Jenine Siemerink en om 19.30 uur door Susan van Poppel. Daarnaast zal er op zaterdag 4 november een JMA Demodag plaatsvinden met vier livesessies, gegeven door Jenine Siemerink, Joyce Jansen, Sabine Nijhoff en Joyce Tresoor. Er is een webwinkel beschikbaar waar je terecht kunt voor scrapmateriaal, kaarten en meer. Enkele populaire producten zijn onder andere de ARToptions Spice Collection Pack, de Stamperia Roseland Die-Cuts en de Sizzix Scoring Board & Trimmer. Ook zijn er nieuwe artikelen beschikbaar, zoals de Lavina Stamp - Fairy Catkins en de AALL & CREATE - Clearstamp A7 - Ladybird Life. De contactgegevens en verdere informatie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat HobbyVision verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HobbyVision of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HobbyVision? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HobbyVision het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar HobbyVision reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HobbyVision

Bezoekers bekeken ook