Het Zonneroosje

Het Zonneroosje is een Naschoolse opvang gelegen aan Johannes Vermeerstraat 8 in Rijssen.

Meer informatie over Het Zonneroosje in Rijssen

Christelijke opvang De Kindertuin biedt kinderopvang in samenwerking met christelijke scholen in de buurt van Rijssen, Enter, Notter/Zuna en Wierden. Ze geloven dat kinderen kostbaar zijn en een geschenk van God, en daarom bieden ze opvang vanuit hun eigen christelijke identiteit. Het doel is om kinderen tot 12 jaar opvang te bieden in een bekende en beschermde omgeving. Er is een aanmeldknop beschikbaar voor geïnteresseerde ouders. De Kindertuin wordt gekozen vanwege de christelijke identiteit, vertrouwde omgeving, persoonlijke aandacht en huiselijke sfeer. Er worden ook positieve reacties gegeven door ouders en kinderen, zoals Nathalie en Levi, Laura en Lyén, en Anoeska en Rens. De Kindertuin werkt met Doenkids en heeft specifieke sluitingsdagen. Contactgegevens zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Het Zonneroosje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Zonneroosje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Zonneroosje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zonneroosje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Het Zonneroosje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Zonneroosje

Bezoekers bekeken ook