Hengelsport Leon

Hengelsport Leon is een Winkel voor visbenodigdheden gelegen aan Banisweg 41 in Rijssen.

Meer informatie over Hengelsport Leon in Rijssen

We hebben onlangs verschillende nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we de Berkley FireFlex Spin hengel in de varianten UL en Light. Deze hengel is verkrijgbaar voor €49,95. Daarnaast hebben we ook de Forellen Spoon Set, een kit met 4 verschillende lepels, voor €9,95. Voor de roofvissers hebben we de Fox Rage Realistic Roach Replicant en de Fox Rage Realistic Trout Replicant, verkrijgbaar voor respectievelijk €11,99 en €13,95. Ook hebben we de Savage Gear 4D Trout Rattle Shad in twee verschillende maten, namelijk 20,5 cm voor €15,95 en 17 cm voor €10,95. Verder hebben we de Savage Gear 3D Smelt Twitch N Roll van 14 cm voor €8,95 en de Savage Gear Psycho Sprat pilkers van 60g voor €9,95. Deze nieuwe producten zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Wil je weten wat Hengelsport Leon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelsport Leon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelsport Leon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelsport Leon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Hengelsport Leon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelsport Leon

Bezoekers bekeken ook