HEMA Rijssen

HEMA Rijssen is een Warenhuis gelegen aan Haarstraat 23A-25 in Rijssen.

Meer informatie over HEMA Rijssen in Rijssen

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in de HEMA winkel. Voor thuisbezorging geldt dat als je voor 22:00 uur bestelt, je de bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis hebt. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is niet mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen als je ervoor hebt gekozen om het in de winkel op te halen. Veel artikelen kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd in de winkel, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Er zijn echter enkele artikelen die niet kunnen worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je online de voorraad van artikelen in de winkel bekijken. HEMA houdt ook van duurzaamheid en biedt de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook andere HEMA winkels in de nabije omgeving, zoals in Almelo, Vriezenveen, Delden, Borne, Vroomshoop, Holten, Wierden, Nijverdal, Goor.

Wil je weten wat HEMA Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar HEMA Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Rijssen

Bezoekers bekeken ook