Hawo B.V.

Hawo B.V. is een gelegen aan Plaagslagen 5 in Rijssen.

Meer informatie over Hawo B.V. in Rijssen

Hawo is een onafhankelijke toeleverancier van precisie-onderdelen en geassembleerde modules. Ze zijn al meer dan 60 jaar actief en hebben klanten in zowel de nationale als internationale maakindustrie. Klanten kunnen bij Hawo terecht voor eenmalige bijzondere projecten, maar ook voor productie- en assemblagelijnen en serviceonderdelen. Het bedrijf biedt technici de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en heeft al contact met aanstormend talent vanaf het basisonderwijs door snuffeldagen te organiseren. Hawo hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en bereikbaarheid en is gevestigd in Rijssen, Nederland.

Wil je weten wat Hawo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hawo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hawo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hawo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Hawo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hawo B.V.

Bezoekers bekeken ook