Gymvereniging DOS te Rijssen

Gymvereniging DOS te Rijssen is een Turncentrum gelegen aan De Hofstee 76 in Rijssen.

Meer informatie over Gymvereniging DOS te Rijssen in Rijssen

Welkom op de website van gymnastiekvereniging DOS Rijssen! Hier vind je alle informatie over onze vereniging, die al sinds 1921 bestaat. Bij DOS Rijssen kun je verschillende sportdisciplines beoefenen, zoals gymnastiek, acrogym, jazz en conditietrainingen. Als nieuwe bezoeker kun je op de website een goed beeld krijgen van wat DOS Rijssen te bieden heeft. Heb je na het bekijken van de website zin om te sporten, kom dan gerust eens langs om mee te doen. De eerste drie lessen zijn zelfs helemaal gratis! Als je contact wilt opnemen met een bestuurslid of de leiding, kun je op de website de benodigde informatie vinden. Ook kun je via een e-mailadres contact opnemen met de webmaster. Kortom, wij wensen je veel plezier in onze lessen en volg ons vooral op social media!

Wil je weten wat Gymvereniging DOS te Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymvereniging DOS te Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymvereniging DOS te Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymvereniging DOS te Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Gymvereniging DOS te Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymvereniging DOS te Rijssen

Bezoekers bekeken ook