Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Enterveenweg in Rijssen

DeRijssengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Enterveenweg in Rijssen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het kappen van bomen op de locatie Enterveenweg in Rijssen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000063.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deRijssengids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Rijssen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRijssengids.nl
Redactie deRijssengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Rijssen
  2. gmb-2023-537221

Gerelateerde berichten