Kennisgeving ontvangst milieumelding Plaagslagen 12 en 16 en Heliumstraat 3 in Rijssen

DeRijssengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst milieumelding Plaagslagen 12 en 16 en Heliumstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 6 december 2023 heeft de gemeente een melding ontvangen voor activiteiten op de locatie Plaagslagen 12 en 16 en Heliumstraat 3 in Rijssen. De melding betreft het veranderen van activiteiten (splitsen bedrijven). Voor deze activiteiten geldt geen vergunningplicht. De melding is geregistreerd onder zaaknummer 1742-HZ_MM-2318438.ProcedureDe activiteiten uit de melding zijn vergunningvrij. Daarom kunt u geen zienswijze of bezwaarschrift indienen.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deRijssengids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Rijssen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRijssengids.nl
Redactie deRijssengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Rijssen
  2. gmb-2023-537183

Gerelateerde berichten