Geran Handel BV

Geran Handel BV is een Winkel voor hekwerkbenodigdheden gelegen aan Butaanstraat 23 in Rijssen.

Meer informatie over Geran Handel BV in Rijssen

Geran Handel B.V. is een technische groothandel gespecialiseerd in hekwerk- en poortenmarkt sinds 1993. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan producten op voorraad, waaronder hekwerk onderdelen, poortautomatisering, slagbomen en verkeerspalen. Geran is exclusief importeur van gerenommeerde merken zoals Fadini en Comunello. Ze bieden ook deskundig advies voor het bouwen van poorten en hekwerken. Daarnaast hebben ze een showroom en een toegankelijk magazijn waar klanten terecht kunnen. Geran levert niet alleen producten, maar biedt ook montage- en installatiediensten aan. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Wil je weten wat Geran Handel BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geran Handel BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geran Handel BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geran Handel BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Geran Handel BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geran Handel BV

Bezoekers bekeken ook