Gerald Janssen BV

Gerald Janssen BV is een Schilder gelegen aan Spinnerstraat 3a in Rijssen.

Meer informatie over Gerald Janssen BV in Rijssen

Bij Gerald Janssen BV, Thuisin Rijssen en Woningbehangen.nl, waar je onderdeel wordt van een hard groeiend team van ongeveer 30 enthousiaste en gedreven collega's. Je werkt dichtbij huis aan diverse projecten, zoals nieuwbouw- en onderhoudschilderwerk, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen klus en een tevreden klant. Er zijn vacatures beschikbaar voor onderhoudsschilder, behanger en open sollicitatie. Bij Gerald Janssen BV kun je rekenen op een informele sfeer, veel vrijheid en uitdagingen, ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en door te groeien. Je komt te werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers uit de omgeving Rijssen. Als je nog vragen hebt, kun je bellen of mailen.

Wil je weten wat Gerald Janssen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerald Janssen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerald Janssen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerald Janssen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Gerald Janssen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerald Janssen BV

Bezoekers bekeken ook