Fruitkoning

Fruitkoning is een Kruidenier gelegen aan Kryptonstraat 21 in Rijssen.

Meer informatie over Fruitkoning in Rijssen

De Fruitkoning bezorgt iedere maandagochtend vers fruit in de kantine, gratis en naar grote tevredenheid van werknemers en werkgevers in Rijssen en omgeving. Het verstrekken van vers fruit op de werkplek laat zien dat u betrokken bent en goed werkgeverschap belangrijk vindt. Fruit is gezond en gezonde werknemers zijn belangrijk voor een gezond bedrijf. Bovendien is fruit op de werkvloer 100% fiscaal aftrekbaar. Wilt u meer informatie of onze bezorgdienst proberen, bel dan naar 06-53527877 of stuur een e-mail naar defruitkoning@kpnmail.nl. U kunt ook fruit bestellen door ons te mailen of te bellen. Ons adres is De Fruitkoning, Kryptonstraat 2, 7463 PB Rijssen.

Wil je weten wat Fruitkoning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitkoning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitkoning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitkoning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fruitkoning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitkoning

Bezoekers bekeken ook