Femis Rijssen

Femis Rijssen is een Eetcafé gelegen aan Oude Veemarkt 19 in Rijssen.

Meer informatie over Femis Rijssen in Rijssen

Femi's Rijssen Eetcafé is een grillroom/cafetaria met een gezellig café. Je kunt er terecht voor een gezellig etentje met vrienden of familie, of gewoon voor een drankje aan de bar. Ze bieden ook afhaalmogelijkheden, met keuze uit verschillende gerechten zoals patat en shoarma. Femi's belooft gezelligheid en lekker eten. Het café is gevestigd aan de Oude Veemarkt 19 in Rijssen en is bereikbaar via telefoonnummer 0548 - 514277 of e-mailadres info@femisrijssen.nl. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 12:00 tot 24:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 24:00 uur.

Wil je weten wat Femis Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femis Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femis Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femis Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Femis Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femis Rijssen

Bezoekers bekeken ook