Eventing Specialist

Eventing Specialist is een Ruitersportwinkel gelegen aan Biesterij 3 in Rijssen.

Meer informatie over Eventing Specialist in Rijssen

Equiline heeft nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment, waaronder de Regendeken Corby en de Staldeken Anthuriu. Ook heeft Charles Owen nieuwe losse liners uitgebracht, namelijk de MS1 Pro en de Pro II Plus. Daarnaast zijn er ook nieuwe modellen helmen, zoals de Luna en de Esme MS1 Pro in de kleur Grijs Rosé Gold. Voor het paard zijn er nieuwe borsttuigen van Shires beschikbaar in de kleuren Zwart en Havana. Verder is er een nieuw close contact zadel van PE Capella in de kleur Bruin en een oornetje van Protech Masta Lux Soundless in de kleur Stone. De website biedt ook klantenservice en informatie over de producten. Bij bestellingen vanaf € 50,- is de verzending gratis.

Wil je weten wat Eventing Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eventing Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eventing Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eventing Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Eventing Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eventing Specialist

Bezoekers bekeken ook