DA Drogisterij

DA Drogisterij is een Drogisterij gelegen aan Haarstraat 27 in Rijssen.

Meer informatie over DA Drogisterij in Rijssen

Bij DA + Mooi Frans van Garrat kun je je bestelling afhalen in een van hun 300+ winkels. Als je voor 35 euro of meer bestelt, is de verzending gratis. Bestellingen die voor 21u geplaatst worden, worden binnen 2 dagen geleverd. Het bedrijf heeft een gemiddelde beoordeling van 8.6 op basis van 2.806 reviews. Het adres van de winkel is Haarstraat 3-B, 7462 AK Rijssen, en het telefoonnummer is 0548-512317. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op donderdag tot 21:00 uur, en op zaterdag is de winkel geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Naast de verkoop van producten bieden ze ook aanvullende diensten aan, zoals een parfumerie, stomerij, en online verkoop van medicijnen. Ze zijn aangesloten bij het Keurmerk Zelfzorg Online en Thuiswinkelwaarborg. Bovendien kun je hun folders bekijken op AlleFolders.

Wil je weten wat DA Drogisterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DA Drogisterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DA Drogisterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DA Drogisterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar DA Drogisterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DA Drogisterij

Bezoekers bekeken ook