Connectium B.V.

Connectium B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Argonstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over Connectium B.V. in Rijssen

Connectium biedt een breed scala aan IT-oplossingen. Ze bieden onder andere een werkplek in de cloud, hard- en software, online back-up, narrowcasting, monitoring, spamfilter, Microsoft 365 zakelijk, hosted exchange, colocatie, serverbeheer, werkplekbeheer, zakelijk glasvezel, VoIP telefonie, security, netwerken en hosting & domeinen. Ze hebben ook positieve feedback van klanten ontvangen en bieden vrijblijvende adviesgesprekken aan. Daarnaast houden ze hun klanten op de hoogte van de laatste trends, zoals security awareness, 4G back-up internet en online werkplek. Geïnteresseerd in hun diensten? Neem dan contact op via info@connectium.nl.

Wil je weten wat Connectium B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Connectium B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Connectium B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Connectium B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Connectium B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Connectium B.V.

Bezoekers bekeken ook