Communicatieschakel

Communicatieschakel is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Bouwstraat 4 in Rijssen.

Meer informatie over Communicatieschakel in Rijssen

Communicatieschakel is een netwerk van ervaren communicatieprofessionals die snel kunnen worden ingezet voor allerlei communicatieuitdagingen. Ze werken zowel voor een bepaalde tijd, zoals het bouwen van een website, als voor langere periodes, bijvoorbeeld als aanvulling op de afdeling Communicatie. Ze zijn gevestigd in Rijssen, maar kunnen ook online of op locatie werken. Communicatieschakel biedt verschillende diensten aan, waaronder communicatieadvies, social media management, interim communicatiewerk, trainingen en het schrijven van teksten. Ze hebben een aantal projecten lopen en een team van communicatieprofessionals, waaronder Arjan te Lintelo, Julia 't Jong, Tessa van Leeuwen, Margreet Koster, Lilian Eilerts en Marion van Sermondt. Het doel van Communicatieschakel is om te verbinden, te versterken en te verbeteren. Het copyright van het bedrijf is in handen van Communicatieschakel, en het ontwerp en de realisatie van de website is verzorgd door ®Reclamemakers.

Wil je weten wat Communicatieschakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Communicatieschakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Communicatieschakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Communicatieschakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Communicatieschakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Communicatieschakel

Bezoekers bekeken ook