Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje

Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje is een Kinderopvang gelegen aan Zeven Peggenweg 9 in Rijssen.

Meer informatie over Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje in Rijssen

Peuterspeelzaal 't Kruimeltje biedt peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wat hen onderscheidt is hun Christelijke grondslag, waarbij elk dagdeel begint en eindigt met een gebed en waarbij Bijbelverhalen worden verteld en christelijke kinderliedjes worden geleerd. 't Kruimeltje heeft twee locaties in Rijssen, met elk twee speellokalen en een kantoor voor inschrijving en administratieve werkzaamheden. Voor meer informatie over de groepen kan men kijken bij de groepsindeling. Er is ook een filmpje beschikbaar waarin een korte impressie wordt gegeven van wat er allemaal gedaan wordt op de peuterspeelzaal.

Wil je weten wat Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Christelijke peuterspeelzaal 't Kruimeltje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke peuterspeelzaal ’t Kruimeltje

Bezoekers bekeken ook