Christelijke Kinderopvang De Kindertuin

Christelijke Kinderopvang De Kindertuin is een Kinderdagopvang gelegen aan De Stroekeld 2 in Rijssen.

Meer informatie over Christelijke Kinderopvang De Kindertuin in Rijssen

De Kindertuin is een christelijke kinderopvangorganisatie die samenwerkt met christelijke scholen in de regio Rijssen, Enter, Notter/Zuna en Wierden. Ze bieden opvang voor kinderen tot en met 12 jaar in een vertrouwde en beschermde omgeving, vanuit hun eigen christelijke identiteit. Als ouder kun je je kind aanmelden via de website. De Kindertuin staat bekend om de liefdevolle omgeving die ze creëren voor ieder kind, met persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer. Op de website zijn ook enkele ervaringen van ouders en kinderen te lezen. Daarnaast werkt De Kindertuin met het programma Doenkids en zijn er sluitingsdagen waarop de opvang gesloten is. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Christelijke Kinderopvang De Kindertuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Kinderopvang De Kindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Kinderopvang De Kindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Kinderopvang De Kindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Christelijke Kinderopvang De Kindertuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Kinderopvang De Kindertuin

Bezoekers bekeken ook