Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier

Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Hendrik Jan van Opstallstraat 10 in Rijssen.

Meer informatie over Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier in Rijssen

Bij Gouden Rivier kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip, zodat je direct kunt genieten van je maaltijd. Je kunt veilig betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je ook op de website bestellen en ervoor zorgen dat je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je snel en veilig betalen met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. Je kunt Gouden Rivier vinden op de H.J. van Opstallstraat 10 in Rijssen en de afhaaltijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch afhaalrestaurant Gouden Rivier

Bezoekers bekeken ook