Chinees afhaal restaurant Oriental

Chinees afhaal restaurant Oriental is een Chinees restaurant gelegen aan Enterstraat 7 in Rijssen.

Meer informatie over Chinees afhaal restaurant Oriental in Rijssen

Restaurant Oriental is een restaurant dat zowel afhaalmaaltijden aanbiedt als een buffet service waar je heerlijk kunt dineren. Het buffet is beschikbaar vanaf 13,50 euro per persoon en is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden van het restaurant zijn van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 20:00 uur, inclusief alle feestdagen.

Wil je weten wat Chinees afhaal restaurant Oriental verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees afhaal restaurant Oriental of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees afhaal restaurant Oriental? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees afhaal restaurant Oriental het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Chinees afhaal restaurant Oriental reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees afhaal restaurant Oriental

Bezoekers bekeken ook