Cafetaria Müller's Snack World

Cafetaria Müller's Snack World is een Snackbar gelegen aan Nijverheidsstraat 23 in Rijssen.

Meer informatie over Cafetaria Müller's Snack World in Rijssen

Bij Mullers Snackworld in Rijssen kun je genieten van een heerlijk menu. Klanten geven het restaurant een vijfsterrenbeoordeling en er zijn regelmatig unieke kortingen en acties. Ze zijn op zoek naar personeel vanaf 15 jaar oud en bieden punten aan bij elke besteding van €10, waarmee je korting kunt krijgen. Daarnaast is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart vind je onder andere verse Vlaamse friet, patat, snacks, kroketten, vegetarische opties, bittergarnituur, schotels, gekoelde dranken, salades, sauzen en broodjes. De website is momenteel gesloten, maar je kunt vooruitbestellen om af te halen.

Wil je weten wat Cafetaria Müller's Snack World verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Müller's Snack World of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Müller's Snack World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Müller's Snack World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Cafetaria Müller's Snack World reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Müller’s Snack World

Bezoekers bekeken ook