Cafetaria de Es Rijssen

Cafetaria de Es Rijssen is een Cafetaria gelegen aan Esstraat 63 in Rijssen.

Meer informatie over Cafetaria de Es Rijssen in Rijssen

Cafetaria de Es is een bekende plek in Rijssen als het gaat om patat en snacks. Ze staan bekend om hun constante kwaliteit en je kunt er verantwoord genieten. De cafetaria is al sinds de jaren zestig gevestigd aan de rand van het centrum en is uitgegroeid van een keetje naar een modern horecabedrijf. Ze bieden een ruim assortiment van overheerlijke patat, snacks, broodjes en maaltijden om mee te nemen. Daarnaast is er ook een gezellige bar genaamd 'n Kuijerhook waar je kunt genieten van heerlijke gerechten zoals huis-gemarineerde spareribs en het wereldberoemde "broodje burgermeester". Ze bieden zelfs overwerkmaaltijden aan die op locatie bezorgd kunnen worden. De openingstijden zijn woensdag van 16.00 tot 19.00 uur en donderdag van 11.30 tot 19.00 uur. Het adres is Esstraat 63, 7462 EB Rijssen.

Wil je weten wat Cafetaria de Es Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Es Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Es Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Es Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Cafetaria de Es Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Es Rijssen

Bezoekers bekeken ook