Brasserie Uit

Brasserie Uit is een Brasserie gelegen aan Schild 4 in Rijssen.

Meer informatie over Brasserie Uit in Rijssen

Brasserie UIT is een gezellig restaurant gelegen op het historische Schild in Rijssen. Marit en Peter Deemter zijn de gastvrouw en kok en zorgen ervoor dat de gasten altijd een warm welkom en een gezellig verblijf ervaren. Peter laat zich inspireren door de natuur en het seizoen en gebruikt seizoensgebonden ingrediënten voor zijn gerechten. De menukaart wisselt regelmatig en er zijn vaak extra gerechten buiten de kaart om. Marit zorgt ervoor dat de bezoekers zich snel thuis voelen in de brasserie. Brasserie UIT is ook geschikt voor (besloten) bijeenkomsten en biedt een sfeervolle zaal met daglicht, een gashaard en een eigen bar. Voor elke gelegenheid wordt maatwerk geleverd en er kan vrijblijvend een offerte worden samengesteld. Daarnaast is Brasserie UIT ook geschikt voor bruiloften, familiediners, verjaardagen en nog veel meer. Vergeet niet te reserveren!

Wil je weten wat Brasserie Uit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Uit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Uit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Uit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Brasserie Uit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Uit

Bezoekers bekeken ook