Bonvanie, ijs & chocolade

Bonvanie, ijs & chocolade is een Sundaerestaurant gelegen aan Hogepad 16 in Rijssen.

Meer informatie over Bonvanie, ijs & chocolade in Rijssen

Vanaf vandaag zijn de winkels van Bonvanie in Nijverdal, Rijssen en Wierden weer 7 dagen per week geopend tot 21.00 uur. Ze zijn op zoek naar nieuwe medewerkers en bieden vacatures aan voor de bezorging van hun vers gedraaide schepijs en chocolade. Daarnaast bieden ze ook stageplekken aan waar je kunt leren hoe het er allemaal aan toe gaat bij Bonvanie. Op social media kun je de laatste posts bekijken op Instagram of Facebook. Voor contact kun je terecht op het adres Bornerbroeksestraat 453 in Almelo of via het telefoonnummer 085-1307800 of het e-mailadres contact@ijsenchocolade.nl. De openingstijden van de winkels zijn op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Bij Bonvanie bereiden ze dagelijks vers ambachtelijk schepijs en eerlijke chocolade, die je kunt bestellen in de winkels of online.

Wil je weten wat Bonvanie, ijs & chocolade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonvanie, ijs & chocolade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonvanie, ijs & chocolade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonvanie, ijs & chocolade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bonvanie, ijs & chocolade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonvanie, ijs & chocolade

Bezoekers bekeken ook