Boekenhuis Rijssen

Boekenhuis Rijssen is een Boekwinkel gelegen aan Elsenerstraat 44 in Rijssen.

Meer informatie over Boekenhuis Rijssen in Rijssen

Boekenhuis Rijssen is een boekhandel waarvan de koopavonden vanaf nu tot 20.00 uur zijn. Op woensdag 1 november zijn ze gesloten vanwege Dankdag, maar ze bedanken de klanten voor hun begrip. Er zijn ook nieuwe boeken verschenen, zoals 'Leven en werk van ouderling J.B. Philibert', een christelijk magazine voor vrouwen, en een roman. Daarnaast is er een heruitgave van de boeken 'Wat zoekt gij?', 'Wie zoekt gij?' en 'Het geloof behouden'. Ook is er een handreiking rondom openheid en een boek over het hart van de wereldgeschiedenis. Het adres van Boekenhuis Rijssen is Elsenerstraat 44, 7461 DP Rijssen en het telefoonnummer is 0548 520304.

Wil je weten wat Boekenhuis Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekenhuis Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekenhuis Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekenhuis Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Boekenhuis Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekenhuis Rijssen

Bezoekers bekeken ook