Bed & Breakfast "aan de banis"

Bed & Breakfast "aan de banis" is een Hotel gelegen aan Banisweg 15 in Rijssen.

Meer informatie over Bed & Breakfast "aan de banis" in Rijssen

Bed & Breakfast "aan de banis" is een accommodatie in Rijssen, Nederland. De studio biedt gratis WiFi en is uitgerust met een tv met satellietkanalen. Gasten kunnen gratis parkeren op het terrein en er is ook de mogelijkheid om wijn/champagne te bestellen. Rijssen is een stad in de provincie Overijssel en maakt deel uit van Rijssen-Holten. Kortom, Bed & Breakfast "aan de banis" in Rijssen biedt comfortabele accommodatie met gratis voorzieningen en een gunstige ligging.

Wil je weten wat Bed & Breakfast "aan de banis" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast "aan de banis" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast "aan de banis"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast "aan de banis" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bed & Breakfast "aan de banis" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast “aan de banis”

Bezoekers bekeken ook