Beautysalon Nilay

Beautysalon Nilay is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Tuinstraat 1 in Rijssen.

Meer informatie over Beautysalon Nilay in Rijssen

Bij Beautysalon Nilay kunt u terecht voor diverse huidverbeterende schoonheidsbehandelingen. Ze werken met gespecialiseerde producten en apparatuur zoals Microdermabrasie en L.E.D. Lichttherapie om uw huid optimaal te ondersteunen. De salon werkt professioneel en hygiënisch en behandelt alleen vrouwen. Naast huidverbetering bieden ze ook gezichtsbehandelingen gericht op huidverjonging. Een van de behandelingen die ze aanbieden is FaceLifting met HIFU, een niet-chirurgische behandeling waarbij ultrasone geluidsgolven worden gebruikt. De resultaten zijn direct zichtbaar na slechts één behandeling. De salon biedt ook andere behandelingen aan, zoals Microdermabrasie en ontharing met E-Light. De tarieven variëren per behandeling. Kortom, Beautysalon Nilay biedt professionele en onderscheidende behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Wil je weten wat Beautysalon Nilay verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Nilay of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Nilay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Nilay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Beautysalon Nilay reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Nilay

Bezoekers bekeken ook