Bakker Bart Rijssen

Bakker Bart Rijssen is een Broodjeswinkel gelegen aan Haarstraat 47 in Rijssen.

Meer informatie over Bakker Bart Rijssen in Rijssen

In de tekst worden verschillende broodjes beschreven die verkrijgbaar zijn in een winkel. De broodjes hebben verschillende soorten beleg, zoals tonijnsalade, carpaccio, kip Mex, zalm, brie en filet americain. Er wordt opgemerkt dat sommige toppings worden verwijderd als er gekozen wordt voor een glutenvrije pizzabodem. Daarnaast worden er ook frisdranken en snacks aangeboden, zoals Pepsi Max en roze donuts. De broodjes worden verder beschreven met hun beleg, zoals mozzarella, eiersalade, warme omelet en beenham. Ook hierbij wordt aangegeven dat enkele toppings worden verwijderd bij het kiezen van een glutenvrije pizzabodem. Ten slotte worden er nog broodjes aangeboden met jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham, waarbij ook toppings worden verwijderd bij een glutenvrije pizzabodem.

Wil je weten wat Bakker Bart Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bakker Bart Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Rijssen

Bezoekers bekeken ook