Baan Twente - Mercedes - Rijssen

Baan Twente - Mercedes - Rijssen is een Mercedes-Benz dealer gelegen aan Provincialeweg Zuna 2 in Zuna.

Meer informatie over Baan Twente - Mercedes - Rijssen in Zuna

Baan Twente is een mobiliteitscentrum dat een breed scala aan mobiliteitsoplossingen biedt, zoals verkoop, leasing, carsharing, schadeherstel, onderhoud en transport. Ze streven ernaar om de mobiliteitsbehoefte van hun klanten duurzaam in te vullen door persoonlijk en oprecht interesse te tonen en kwaliteitsproducten en -diensten aan te bieden. Ze handelen met respect voor relaties, medewerkers en het milieu en nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Ze geloven dat de wereld steeds sneller verandert, maar dat er altijd behoefte zal zijn aan mobiliteit. Ze zien veranderingen als vernieuwend en uitdagend en zijn in staat om snel in te spelen op deze veranderingen. Baan Twente biedt mobiliteitsoplossingen voor personenwagens, bestelwagens en trucks, en is tevens erkend dealer van Mercedes-Benz, Ford, Smart en Fuso. Ze hebben ook een nieuw initiatief genaamd Mobility++ waarmee ze klanten helpen om hun mobiliteit op een duurzame manier te organiseren. Daarnaast hebben ze showrooms waar klanten nieuwe auto's of occasions kunnen bekijken en vragen kunnen stellen over Private Lease of andere diensten. Baan Twente houdt klanten op de hoogte van het laatste nieuws en biedt vacatures voor geïnteresseerde werknemers.

Wil je weten wat Baan Twente - Mercedes - Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baan Twente - Mercedes - Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baan Twente - Mercedes - Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baan Twente - Mercedes - Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Baan Twente - Mercedes - Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baan Twente – Mercedes – Rijssen

Bezoekers bekeken ook