Baan Automotive Rijssen

Baan Automotive Rijssen is een Autodealer gelegen aan Kalanderstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over Baan Automotive Rijssen in Rijssen

Baan Automotive is een autobedrijf met vestigingen in Hengelo en Rijssen. Ze bieden een gevarieerd aanbod van occasions aan en zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden en klassieke auto's. Klanten zijn positief over de goede communicatie, snelle service en vriendelijk personeel. Baan Automotive is aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG en heeft meer dan 140 auto's op voorraad die allemaal goed onderhouden zijn. Ze bieden ook onderhoud en reparatie aan voor alle merken auto's en zijn gespecialiseerd in elektrische voertuigen. Klanten beoordelen het autobedrijf met een gemiddeld cijfer van 9,1 en ze bieden ook servicepassen aan voor pechgevallen.

Wil je weten wat Baan Automotive Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baan Automotive Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baan Automotive Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baan Automotive Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Baan Automotive Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baan Automotive Rijssen

Bezoekers bekeken ook