B.V. Praktijk Centrum Rijssen

B.V. Praktijk Centrum Rijssen is een Huisarts gelegen aan Molenstraat 9-A in Rijssen.

Meer informatie over B.V. Praktijk Centrum Rijssen in Rijssen

Onze nieuwe huisartsengroepspraktijk in Rijssen staat klaar om al uw gezondheidsvragen en klachten te behandelen. Voordat u langskomt, vragen wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Op die manier kan onze assistente bepalen hoe wij u het beste kunnen helpen. Ze zal u extra vragen stellen voor uw en onze veiligheid, waardoor de wachttijd iets langer kan zijn. Wij vragen om uw begrip en bedanken u voor uw medewerking. Het hele team, bestaande uit J.H. Baan, T. Bruseker, M.C. van de Graaf en A.M. Hegeman, heet u van harte welkom in onze praktijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat B.V. Praktijk Centrum Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.V. Praktijk Centrum Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.V. Praktijk Centrum Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.V. Praktijk Centrum Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar B.V. Praktijk Centrum Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.V. Praktijk Centrum Rijssen

Bezoekers bekeken ook