Autoservice KwikFit Rijssen

Autoservice KwikFit Rijssen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Morsweg 7 in Rijssen.

Meer informatie over Autoservice KwikFit Rijssen in Rijssen

KwikFit heeft een klanttevredenheidsscore van 8,8, wat blijkt uit 81.965 beoordelingen. Ze hebben monteurs die zijn opgeleid voor alle merken en bieden de beste klantenservice. Het is mogelijk om achteraf te betalen. Momenteel is er een Banden 10-daagse met kortingen tot 25%, maar dit is de laatste dag. Het adres van KwikFit in Rijssen is Morsweg 7 en je kunt direct een afspraak plannen. Er zijn ook gemiddelde klantbeoordelingen beschikbaar. Helaas zijn bepaalde services niet beschikbaar in dit filiaal, maar wel bij andere filialen. Enkele klantbeoordelingen zijn positief, waarbij klanten vriendelijk geholpen werden en complimenten gaven aan de medewerkers. Er is een suggestie om de openingstijden aan te passen en er wordt benadrukt dat het fijn zou zijn als er contact wordt opgenomen voordat er iets wordt uitgevoerd, tenzij dit noodzakelijk is voor de rijveiligheid. Verder biedt KwikFit autoservice en is er een nieuwsbrief beschikbaar. Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Autoservice KwikFit Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit Rijssen

Bezoekers bekeken ook