Amphora Wellness

Amphora Wellness is een Wellnesscentrum gelegen aan Molendijk Noord 69 in Rijssen.

Meer informatie over Amphora Wellness in Rijssen

Amphora Beauty & Wellness is een wellness center in Rijssen, Twente, dat een breed scala aan faciliteiten biedt om te ontspannen. Het center heeft onder andere een schoonheidssalon, sauna's, een jacuzzi, zonnebank en een relaxruimte. Daarnaast bieden ze verschillende soorten massages aan, zoals hotstonemassage en zwangerschapsmassage. Bij Amphora kun je genieten van individuele behandelingen of dagarrangementen. De naam Amphora is gekozen vanwege de mediterrane en warme sfeer die het center wil uitstralen. Ze willen dat mensen zich hier prettig voelen en optimaal kunnen ontspannen. De inrichting van Amphora is dan ook geïnspireerd op een kruik.

Wil je weten wat Amphora Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amphora Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amphora Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amphora Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Amphora Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amphora Wellness

Bezoekers bekeken ook